Μπορεί να είναι μόλις εννιά χρονών η Isabella Barrett αλλά ήδη ξέρει…. πώς να ζει- και να ψωνίζει- σαν μια μικρή Νεοϋορκέζα Κάρι Μπράντσο.
Αυτό που την ξεχωρίζει ωστόσο από άλλα συνομήλικα κοριτσάκια της high-society είναι πως η ίδια συνέβαλε στο χτίσιμο της αυτοκρατορίας που της επιτρέπει να ζει την πολυτελή ζωή της.
Γνωρίζοντας τη δόξα στην τηλεοπτική σειρά «Toddlers and Tiaras», η  Isabella λάνσαρε τη δική της σειρά κοσμημάτων και καλλυντικών και σε ηλικία μόλις έξι ετών, το 2013, έγινε εκατομμυριούχος.
Έκτοτε παρέμεινε στο δρόμο της επιτυχίας, έγινε επιχειρηματίας, σχεδιάστρια και έχει τις εταιρείες Glitzy Girl και Bound By the Crown Couture.
Η επιτυχία που της χτύπησε την πόρτα τόσο νωρίς δεν είναι κάτι που η Barrett παίρνει ελαφρά. «Είναι τέλειο επειδή ξέρω πως με σέβονται και με θαυμάζουν κι αυτό είναι μεγάλη ευθύνη», είχε δηλώσει στην εφημερίδα The Sun. «Οι θαυμαστές μου με αγαπούν, μου λένε πως είμαι πολύ κουλ και πραγματικά όμορφη, δεν υπάρχει τίποτα να μην σου αρέσει στο να είσαι διάσημος».
Πολυεκατομμυριούχος πια η Isabella ξοδεύει τα λεφτά της στα μαγαζιά και έχει ήδη περισσότερα από 60 ζευγάρια παπούτσια και πολλά ρούχα επώνυμων σχεδιαστών.
Η 9χρονη δεν περιορίζεται ωστόσο στο να δουλεύει στο παρασκήνιο και περπάτησε και στην πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης με ρούχα της Bound By the Crown. «Ήταν πολύ διασκεδαστικό γιατί έκανα πασαρέλα με όλα τα φώτα πάνω μου και ήμουν τόσο όμορφη», περιγράφει η ίδια.
Μετά την επιτυχία της στη σειρά «Toddlers and Tiaras» η Isabella κυκλοφόρησε και δύο τραγούδια, τα «LOL» και «I’m Just a Kid».
Η μητέρα της, Susanna, δέχθηκε σκληρή κριτική για το ότι επέτρεπε στην κόρη της να μακιγιάρεται και να κάνει πασαρέλα από τόσο μικρή. Ωστόσο σύμφωνα με την ίδια τη μητέρα, η Isabella «κόλλησε το μικρόβιο» βλέποντας τη μεγαλύτερη αδελφή της Victoria να συμμετέχει σε καλλιστεία πασαρέλα αγωνιζόμενη να αποκτήσει αυτοπεποίθηση μετά τη σκληρή επίθεση που είχε δεχθεί από άλλα παιδιά, που την ανάγκασε να υποβληθεί μέχρι και σε επεμβάσεις επανορθωτικής χειρουργικής.
«Οι άλλες διαγωνιζόμενες τη βοήθησαν να ξαναβρεί την αυτοπεποίθησή της και όταν η Isabella είδε τη λάμψη ήθελε να γίνει κομμάτι της», εξήγησε η Susanna, αποκρούοντας την κριτική σημειώνοντας πως παρότι η κόρη της έχει «ακριβά γούστα», ανατράφηκε με «άψογους» τρόπους.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese