Ακόμη μια ελληνοκυπριακή σειρά ετοιμάζεται να πάρει τον δρόμο της παραγωγής, προκειμένου να βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν. Αναφερόμαστε στις «Προδοσίες», του Στράτου Μαρκίδη, που, όπως όλα δείχνουν, θα…
φιλοξενηθούν σ’ ένα κανάλι-έκπληξη!

Το συγγραφικό δίδυμο Σταύρος Αβδούλος-Ειρήνη Ριτσώνη και ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης ,ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους, προκειμένου να δημιουργήσουν τη νέα καθημερινή,δραματική σειρά με τίτλο «Προδοσίες». Το πρωταγωνιστικό καστ έχει ήδη ”κλειστεί” και απαρτίζεται από πολλούς γνωστούς και έμπειρους ηθοποιούς, τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο.

Ειδικότερα, όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού, αυτοί είναι οι: Γιώργος Νινιός, Φίλιππος Σοφιανός, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Ορφέας Παπαδόπουλος, Πέτρος Λαγούτης, Ευγενία Παναγοπούλου, Χάρης Κκολός, Ευαγγελία Συριοπούλου κ.ά.Μάλιστα, από τα τέλη Μαρτίου έχει γυριστεί το πιλοτικό επεισόδιο, το οποίο και παρουσιάστηκε στα στελέχη του MEGA Κύπρου για το οποίο προοριζόταν αρχικά. Στην πορεία, όμως, άλλαξαν τα πράγματα, και ο γνωστός σκηνοθέτης το παρουσίασε στα στελέχη του ΑΝΤ1 και ALPHA Κύπρου, ενώ πιο πρόσφατα στο Sigma Κύπρου. Παράλληλα, έκανε συζητήσεις και με τα στελέχη ελληνικών καναλιών, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή συμφωνία. Κάτι που φαίνεται να έγινε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, ο γνωστός σκηνοθέτης βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με το Sigma Κύπρου το οποίο επιδιώκει περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας του με τον  ΣΚΑΪ: «Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει ήδη αρκετές συζητήσεις μεταξύ των στελεχών του Sigma Κύπρου με τα αντίστοιχα του ΣΚΑΪ, σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Ολα δείχνουν ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει επίτευξη της συμφωνίας», αναφέρει πηγή στο περιοδικό.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese