Γράφτηκε από Εύη Βαλη
Ο Ηλίας Βρεττός απάντησε στις απαντήσεις των δημοσιογράφων που βρέθηκαν εκεί και ήταν αρκετά αποκαλυπτικός για την προσωπική του ζωή η οποία αυτή την περίοδο φαίνεται να είναι… ανενεργή. Ο ίδιος είπε: «Μου λείπει ο ελεύθερος χρόνος… μου λείπει ύπνος, ξεκούραση και βεβαίως όλο αυτό εμπεριέχει και τον τομέα της προσωπικής ζωής. Τα προσωπικά μου είναι ανενεργά σαν το ηφαίστειο της Σαντορίνης… κάποια στιγμή θα εκραγεί φίλε μου… Είναι ακόμα ενεργό, ζει»

Ο Ηλίας Βρεττός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους του είναι δύσκολες οι σχέσεις και ειδικά με γυναίκες οι οποίες βρίσκονται εκτός του χώρου:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο να υπάρξω σε σχέση, το να υπάρχει φλερτ και μία ερωτική ατμόσφαιρα αυτό μ’ αρέσει πάρα πολύ, το επιδιώκω, το επιδιώκουν και οι γυναίκες δόξα τω Θεώ. Για μία γυναίκα εκτός χώρου είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι για μία γυναίκα που είναι εντός του χώρου το να βρεθεί με έναν άνθρωπο που είναι μέσα σε όλο αυτό κι όσες φορές είχα προσπαθήσεις να πορευτώ με γυναίκες εκτός χώρου ήταν πολύ πιο δύσκολο.»

Ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως έχει υπάρξει ζηλιάρης ειδικά σε περιπτώσεις όπου τον ζήλευαν οι σύντροφοί του γιατί όπως υποστηρίζει «η ζήλια λειτουργεί σαν καθρέφτης» ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει βρεθεί σε σχέση όπου το ταίρι του είχε κάποιο «συμφέρον» στο πίσω μέρος του μυαλού της.

Τις δηλώσεις του όμως ολοκλήρωσε με μία γκάφα αφού όπως φάνηκε δεν είχε προλάβει να ενημερωθεί για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τη Eurovision και ευχήθηκε «Καλή Επιτυχία» στους Argo.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese