Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για το νομοθετικό πλαίσιο…
λειτουργίας των πλυντηρίων αυτοκινήτων, μετά από σχετικά πρόσφατη επικαιροποίησή του.

Την σύσκεψη συντόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ενώ, επίσης παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Π. κ. Παναγιώτης Κερασόπουλος, ο Διευθυντής Μεταφορών και Επικοινωνιών Π.Ε. Πέλλας κ. Χρήστος Νιστέλκας, η Νομική Σύμβουλος Π.Ε. Πέλλας κα Παρασκευή Ρέτζιου, στελέχη των Πολεοδομικών Υπηρεσιών και Τμημάτων Συγκοινωνιών, ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες πλυντηρίων αυτοκινήτων, κ.ά.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης παρουσιάστηκε το θεσμικό και νομικό πλαίσιο λειτουργίας των πλυντηρίων αυτοκινήτων και οι νεότερες ρυθμίσεις που προβλέπονται, με έμφαση στις προδιαγραφές που χρειάζεται να πληρούν οι εγκαταστάσεις σε σχέση με τις ισχύουσες πολεοδομικές διατάξεις.

 Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης, «…είναι σημαντικό οι ιδιοκτήτες των αντίστοιχων επιχειρήσεων να είναι ενημερωμένοι για το τί προβλέπει ο νόμος και, έγκαιρα, να προχωρήσουν στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών τους ώστε να υπάρχει συμμόρφωση με τη νομοθεσία και, το κυριότερο, ασφάλεια για τους εξυπηρετούμενους πελάτες, τους περιοίκους και προστασία του περιβάλλοντος».

Παρόμοιες συναντήσεις προγραμματίζονται και για τους υπόλοιπους Δήμους της Π.Ε. Πέλλας.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese