Το βρεφικό σχολείο – Νηπιακός σταθμός – Νηπιαγωγείο, “Τα Μελισσάκια μας” διοργάνωσε μαζί…
με το βιβλιοπωλείο “Κιμωλία” ένα παζάρι βιβλίου στην πλατεία του Δημαρχείου Μαλεβιζίου, με τίτλο “Διαδραστικό παζάρι παιδικής σκέψης”. Τα έσοδα από το παζάρι, το οποίο σημείωσε εξαιρετική επιτυχία, διατέθηκαν για κοινωφελής σκοπούς μεταξύ άλλων και για την αγορά παιδικών βιβλίων τα οποία δωρήθηκαν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Μαλεβιζίου.

Τα ίδια τα παιδιά από το βρεφικό σχολείο “Τα Μελισσάκια μας” συνοδευόμενα από τους δασκάλους τους και την Διευθύντρια κ. Μαρία Μακριδάκη επισκέφτηκαν την βιβλιοθήκη την Τετάρτη 11 Μαΐου, προκειμένου να παραδώσουν τα βιβλία που αγοράστηκαν από τα έσοδα του παζαριού. Τα παιδιά ξεναγήθηκαν στην βιβλιοθήκη και ιδίως στο παιδικό τμήμα, από όπου και δανείστηκαν παιδικά βιβλία.

Τα παιδιά και τους δασκάλους τους υποδέχτηκε ο πρόεδρος της Επιτροπής εποπτείας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου κ. Κώστας Τριγώνης ο οποίος συνεχάρη και ευχαρίστησε καθηγητές και παιδιά για την πρωτοβουλία της δωρεάς των βιβλίων, καλώντας τα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τις δράσεις αλλά και τις εκδηλώσεις της Βιβλιοθήκης.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese