Το κατώφλι της Εισαγγελίας Ηρακλείου πέρασε σήμερα μαζί…
με το συνήγορό του, Μάνο Παπαντωνάκη, ο φαρμακοποιός που έπεσε θύμα “μαγκουροφόρων”, επειδή … τους έκανε συστάσεις! Κατά τη συζήτηση στο γραφείο της Εισαγγελέως υπηρεσίας, ο φαρμακοποιός περιέγραψε ακριβώς πως εξελίχθηκαν τα γεγονότα και ζήτησε την προστασία της Εισαγγελίας γιατί εκτιμά ότι υπάρχει φόβος πως μπορεί να υπάρξει κλιμάκωση από την πλευρά των καταγγελλόμενων και για λόγους αντεκδίκησης.

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη, ενώ πέντε μέρες νωρίτερα, ο φαρμακοποιός είχε συναντήσει σε ένα μηχανουργείο έναν εκ των φερόμενων δραστών – το γιο. Τον πήρε παράμερα και του είπε πως γνωρίζει ότι ο νεαρός έβαλε τα πρόβατά του σε ένα λιόφυτο με νέα δέντρα, το οποίο και τα ζώα κυριολεκτικά κατέστρεψαν. Πέντε μέρες οι δράστες μετά του διέλυσαν το φαρμακείο και χτύπησαν και τον ίδιο.

Το υλικό από κάμερα του φαρμακείου έχει ήδη παραδοθεί στις αρχές, ενώ ο φαρμακοποιός ανέφερε ότι έδειξε μεγάλη αυτοσυγκράτηση από την πλευρά του και συγκράτησε και άλλους, για να μη γίνει περαιτέρω κακό, αλλά ζήτησε προστασία από την Εισαγγελία.
Πηγή







English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese