Με τις μαγκούρες αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους δύο κτηνοτρόφοι με έναν…
φαρμακοποιό οι οποίοι δεν δίστασαν, μαζί με ένα ακόμη άτομο να εισβάλλουν στο φαρμακείο και να το κάνουν «γυαλιά – καρφιά».

Το περισταστικό συνέβη σε μεγάλο χωριό της Μεσαράς και το ευτύχημα ήταν ότι πέρα από τις εκτεταμένες ζημιές που προκλήθηκαν στον εξοπλισμό του φαρμακείου και στο εμπόρευμα, ο ιδιοκτήτης δεν τραυματίστηκε σοβαρά, κι αυτό γιατί λειτουργώντας με σωφροσύνη αποφάσισε να μην «ξεσυνοριστεί» τους τρεις θερμόαιμους επισκέπτες του.

Αιτία της εισβολής των μαγκουροφόρων για το ξεκαθάρισμα των λογαριασμών ήταν η ατυχής συγκυρία για το φαρμακοποιό να γειτνιάζει ελαιώνας της ιδιοκτησίας του με βοσκοτόπι των δύο κτηνοτρόφων, οι οποίοι να σημειωθεί είναι στενοί συγγενείς. Τα πρόβατα των δύο ανδρών συχνά – πυκνά, «επισκέπτονταν» τον ελαιώνα του φαρμακοποιού με αποτέλεσμα να προκαλούν ζημιές στην καλλιέργεια. Όταν ο επιστήμονας αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί, οι δυο κτηνοτρόφοι το πήραν … βαριά, και αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με τις μαγκούρες.

Συνοδευόμενοι από έναν ακόμη άνδρα, επίσης κτηνοτρόφο, μετέβησαν με τις μαγκούρες στο φαρμακείο όπου μαινόμενοι το «έσπασαν» τραυματίζοντας ελαφρά και τον φαρμακοποιό.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Μετά τη σχετική καταγγελία που έγινε στις αρχές, η υπόθεση διερευνάται από τους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese