Μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια που έγινε για την συγκόλληση του χεριού του…
ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ ανέλαβαν να προετοιμάσουν ψυχολογικά τον 32χρονο τραυματία, ο οποίος όμως από την πρώτη στιγμή έδειχνε να έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης.

“Μάχη” στο χειρουργείο για να συγκολλήσουν το ακρωτηριασμένο χέρι
Με C-130 , στο ΚΑΤ, ο αστυνομικός που τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο
Σοβαρό τροχαίο μέσα στην πόλη – Αστυνομικός ο νεαρός μοτοσικλετιστής που χαροπαλεύει
Δύσκολες ώρες βιώνουν στο νοσοκομείο ΚΑΤ της Αθήνας συγγενείς και συνάδελφοι του 32χρονου αστυνομικού της Ασφάλειας Ηρακλείου, ο οποίος υπέστη ακρωτηριασμό στο χέρι μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με την μηχανή του στην γέφυρα της λεωφόρου Κνωσού.

Μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια που έγινε για την συγκόλληση του χεριού του, ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ ανέλαβαν να προετοιμάσουν ψυχολογικά τον 32χρονο τραυματία, ο οποίος όμως από την πρώτη στιγμή έδειχνε να έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης.

Συνάδελφοι του ανέφεραν στο Cretalive ότι ακόμα και κατά τη μεταφορά του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, ο 32χρονος αγωνιούσε για το χέρι του.

Διαρκώς κοντά του βρίσκονται οι γονείς του αλλά και συνάδελφοι του, οι οποίοι προσπαθούν να βοηθήσουν σε αυτήν την δύσκολη κατάσταση. Όλοι είναι συγκλονισμένοι και στεναχωρημένοι για τον βαρύτατο τραυματισμό του 32χρονου.

Το τροχαίο έγινε μεσημέρι Κυριακής σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης. Δεκάδες ήταν οι διερχόμενοι που βρέθηκαν εκεί, πριν ακόμα φθάσει το ασθενοφόρο, και τα όσα είδαν προκαλούν σοκ. Ο άτυχος άνδρας εκτιμάται ότι έχασε τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε στα προστατευτικά (;) κιγκλιδώματα, τα οποία μετατράπηκαν σε λεπίδες.

Η  τοπική ΕΛ.ΑΣ το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει δεχθεί αλλεπάλληλα «χτυπήματα» από τραυματισμούς μελών της σε τροχαία. Χαρακτηριστική είναι η πρόσφατη περίπτωση του 36χρονου αστυνομικού Κώστα Λεονταράκη, ο οποίος πλέον νοσηλεύεται σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα. Ο Κώστας είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese