Από τον Νοέμβριο του 2015 ο Toby Little έχει γράψει 562 γράμματα τα οποία έκανε βιβλίο με τον τίτλο «Dear World, How Are You?» …

Τη σήμερον ημέρα τα περισσότερα παιδιά ασχολούνται με τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και ότι γράφουν το κάνουν με το πληκτρολόγιο. Σπάνια θα βρεις παιδί που θα γράφει χειρόγραφα. Η ιστορία του Toby Little είναι όμως διαφορετική.

Ο Toby Little άρχισε να γράφει γράμματα και να τα στέλνει σε διάφορες χώρες όταν ήταν 5 ετών. Το πρώτο του γράμμα το έγραψε το καλοκαίρι του 2013 και φίλος του το παρέδωσε σε άλλο φίλο του στη Χαβάη. Το γράμμα αν και σύντομο ήταν η αρχή για ένα μεγάλο πρότζεκτ.

Ο Little πριν από λίγους μήνες έφτιαξε το δικό του website writingtotheworld.com και οι σελίδες του στο Facebook και το Twitter έγιναν δημοφιλείς σε χρόνο ρεκόρ. Σκοπός του Toby είναι να στέλνει γράμματα σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Από τον Νοέμβριο του 2015 έχει γράψει 562 γράμματα τα οποία έκανε βιβλίο με τον τίτλο «Dear World, How Are You?» (Αγαπητέ Κόσμε, Πως Είσαι;).

Η ανταπόκριση είναι τεράστια. Ο Toby Little από το Λονδίνο δέχεται καθημερινά πολλά γράμματα από όλο τον κόσμο. Μάλιστα κάποιος του ζήτησε να τον υιοθετήσει.

Εδώ είναι μερικά από τα γράμματα που του έχουν στείλει

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese