Τη συμμετοχή του στην 48ωρη γενική απεργία της 6ης και 7ης Μαΐου ανακοινώνει και το Σωματείο Εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας…

«Το Μαξίμου αποφάσισε άρον-άρον να επισπευσθούν οι διαδικασίες προκειμένου να πάει με ψηφισμένο το Ασφαλιστικό στη βαλίτσα του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο Eurogroup της 9ης Μαΐου 2016. Σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό, το Νομοσχέδιο επρόκειτο να εισαχθεί στην Ολομέλεια στις αρχές της εβδομάδας και να ολοκληρωθεί η ψήφισή του την Τετάρτη [11/05] ή την Πέμπτη [12/05].

Η Κυβέρνηση για να δείξει «διαγωγή» σ’ αυτούς, που προεκλογικά έλεγε, ότι θα σκίσει το μνημόνιο και πως θα το καταργήσει μ’ ένα άρθρο, βιάζεται να βάλει την ταφόπλακα σε όλους τους κόπους των εργαζομένων.

Η Κυβέρνηση τώρα προχωρά και σε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, επιβεβαιώνοντας, για άλλη μια φορά, ότι στη χώρα μας δεν λειτουργούν οι δημοκρατικοί θεσμοί.

Το Σωματείο Εργαζομένων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας καλεί τους συναδέλφους σε παλλαϊκή κινητοποίηση για ν’ ακυρώσουμε τα σχέδια ψήφισης και εφαρμογής των μνημονιακών εκτρωμάτων μαζί με όλους τους εργαζόμενους στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας, που προκήρυξε σήμερα η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για αύριο Παρασκευή 06 και Σάββατο 07 Μαΐου 2016.

Συμμετέχουμε στην 48ωρη Γενική Απεργία την Παρασκευή, 6 Μαΐου και το Σάββατο, 7 Μαΐου 2016. Στην Λάρισα συμμετέχουμε όλες και όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση, αύριο Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 και ώρα 10:30 το πρωί στην Πλατεία Ταχυδρομείου.

Για το Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων Π.Γ.Ν.Λ.

ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Πρόεδρος

ΝΑΚΟΣ Θ.Μ. ΧΡΗΣΤΟΣ
Γενικός ΓραμματέαςEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese