Πατέρας ανηλίκου ποδοσφαιριστή ξυλοκοπήθηκε…
μπροστά στην οικογένειά του, αλλά φώναξε συγγενή του οποίος έβγαλε όπλο κι άρχισε να πυροβολεί

Μάρτυρες απίστευτων σκηνών έγιναν οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο 3ο διεθνές κύπελλο παιδικού ποδοσφαίρου στο γήπεδο Κοσκινού στη Ρόδο, όταν ο πατέρας ενός από αυτούς συνεπλάκη με έναν διοικητικό παράγοντας και κάλεσε σε ενίσχυση τον αδελφό του ο οποίος άρχισε να πυροβολεί!

Την ώρα που διαδραματίστηκε το περιστατικό, το απόγευμα της Πέμπτης, βρισκόταν σε εξέλιξη αγώνας ανάμεσα στη Μύκονο και τον Αιγέα Κω, αλλά εκείνοι που λογομάχησαν αρχικά ήταν ο πατέρας ενός ανήλικου ποδοσφαιριστή του Διγενή Κοσκινού και ένας από τους παράγοντες της ομάδας. Λόγο με το λόγο, ήρθαν στα χέρια και ο πατέρας ξυλοκοπήθηκε μπροστά στην οικογένειά του! Όμως, φώναξε τον αδελφό του και εκείνος έβγαλε περίστροφο και πυροβόλησε δύο φορές στο έδαφος για εκφοβισμό!

Χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων, το περιστατικό δεν είχε συνέχεια. Όμως, λίγα λεπτά μετά, έφτασαν στο γήπεδο αστυνομικοί οι οποίοι συνέλαβαν όλους τους εμπλεκόμενους καθώς υποβλήθηκαν μηνύσεις εκατέρωθεν. Όλοι μαζί, οδηγήθηκαν στο τμήμα της περιοχής και η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese