Είχε εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της Τρίτης – Τον βρήκαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ με εκπαιδευμένο σκύλο…
Όλα δείχνουν ότι έπεσε θύμα τροχαίου.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Στυλίδας από τον τραγικό χαμό του 34χρονου, τον οποίο αναζητούσαν οι δικοί του από τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 34χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα ρυάκι, δίπλα από τον παράδρομο της εθνικής οδού (219χλμ), στο ύψος της Αγίας Μαρίνας.

Οι δικοί του άνθρωποι που τον αναζητούσαν από την Τρίτη δήλωσαν την εξαφάνισή του σήμερα το πρωί στην αστυνομία.

Αμέσως άρχισαν οι έρευνες από αστυνομια, πυροσβεστική και 7η ΕΜΑΚ. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στη διαδρομή από Λαμία για Στυλίδα, αφού υπήρχαν πληροφορίες ότι το βράδυ της Τρίτης ήταν στη Λαμία για διασκέδαση και έφυγε με τη μηχανη του για να επιστρέψει στη Στυλίδα.

Τελικά γύρω στις 5:00΄ το απόγευμα ο σκύλος της 7ης ΕΜΑΚ τον εντόπισε μέσα σε ένα ρυάκι δίπλα στον παράδρομο της ΠΑΘΕ.

Ο 34χρονος ήταν νεκρός και όλα δείχνουν ότι έπεσε θύμα τροχαίου με τη μηχανη του. Ωστόσο κάνεις ακόμα δεν μπορεί να πει μετά βεβαιότητος τι ακριβώς συνέβη.

Η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα και φυσικά η ιατροδικαστική έκθεση είναι αυτή που θα δείξει από τι προήλθε ο θάνατος του άτυχου παλικαριού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δικοί του, που τον έψαχναν, είχαν περάσει αρκετές φορές από το σημείο αυτό και δεν είχαν καταφέρει να δουν κάτι. Γι αυτό υπάρχουν και ερωτηματικά από την πλευρά τους για το τι έχει συμβεί.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese