Μία υπόθεση που παραπέμπει σε δράση εγκληματικής οργάνωσης…
με έντονα τα στοιχεία του θρίλερ, διερευνά η αστυνομία του Μπρούκλιν, στη Νέα Υόρκη, καθώς τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (3/5) εντοπίστηκε στην παραλία το πτώμα ενός άνδρα, μέσα σε σακούλα.

Η αστυνομία δεν έχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για δολοφονία, καθώς το πτώμα ήταν τυλιγμένο με επαγγελματικό τρόπο μέσα στη σακούλα, ενώ τα πόδια του ήταν «τσιμεντωμένα», παραπέμποντας στους τρόπους που χρησιμοποιεί για τις εκκαθαρίσεις της η μαφία. Το άψυχο κορμί του άνδρα βρέθηξε στην παραλία του Μανχάταν, στο Sheepshead Bay, ενώ, εκτός των παραπάνω, είχε δεμένα τα χέρια στην πλάτη του.

«Προφανώς πρόκειται για δολοφονία, καθώς όλα τα στοιχεία δεν αφήνουν κανένα περιθώριο για άλλες ερμηνείες», δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας. Ο άνδρας έφερε πολλά τατουάζ στην πλάτη και στο σώμα, γεγονός που ενδεχομένως να σημαίνει ότι ήταν μέλος συμμορίας. Το στοιχείο που προκάλεσε εντύπωση στους αστυνομικούς, ήταν η περιοχή του εγκλήματος, καθώς ήταν δίπλα στο κάμπους του πανεπιστημίου, όπου η αστυνόμευση είναι μεγάλη και η παρουσία των φοιτητών έντονη.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese