Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν αγοράσει έναν…
φακό στο αμάξι τους ή ένα κουτί πρώτων βοηθειών.
Αν και πρόκειται για δύο χρήσιμα εργαλεία σε περίπτωση κινδύνου, υπάρχουν τρία αντικείμενα ακόμα τα οποία πρέπει να υπάρχουν σε κάθε αμάξι και πραγματικά μπορούν να σώσουν ζωές.

1.Μαξιλάρι

Δε μιλάμε για ένα οποιοδήποτε μαξιλάρι.
Χρειάζεστε ένα μαξιλάρι υποστήριξης της μέσης. Αν εργάζεστε σε γραφείο ή γενικότερα είναι καθιστική η ζωή σας, τότε κάθε λεπτό πίσω από το τιμόνι μπορεί να επιβαρύνει τη σπονδυλική σας στήλη. Είναι απαραίτητο για να περιορίσετε τις πιθανότητες εμφάνισης προβλημάτων υγείας στη μέση, ενώ είναι και η δεύτερη καλύτερη επιλογή, αμέσως μετά την πρόσληψη χειροπρακτικού, ο οποίος θα κάθεται στο πίσω κάθισμα.

2.Window Smasher

Πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, το οποίο υπάρχει σε κάθε λεωφορείο.
Σε περίπτωση ατυχήματος, είναι πολύ δύσκολο να σπάσετε ένα τζάμι με τα χέρια σας. Το Window Smasher έχει φτιαχτεί έτσι ώστε να σπάει τα παράθυρα και να κόβει τις ζώνες με ευκολία. Απαραίτητο για περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.

3.Οργανωτής Παπουτσιών

Θα αναρωτιέστε πως μπορεί να χρησιμεύσει ένας οργανωτής παπουτσιών σε ένα αμάξι.
Αυτό το φθηνό και χρήσιμο εργαλείο είναι ιδανικό για να το δέσουμε πίσω από το κάθισμα του οδηγού και να τοποθετήσουμε εντός διάφορα άλλα αντικείμενα, όπως χάρτες, αντηλιακό, νερό ή ακόμα και κάποια σνακ…English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese