Με την δαμόκλειο σπάθη της απόλυσης να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια τους ζουν οι 11.000 εργαζόμενοι της British Home Stores, όμως η κόρη του δισεκατομμυριούχου πρώην…
ιδιοκτήτη της εταιρείας, Sir Philip Green, δημοσιοποιεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από την ανέμελη και ευτυχισμένη ζωή που περνά με τους φίλους της σε πάρτι, συναυλίες και δεξιώσεις.

Η εταιρεία η οποία πουλήθηκε από τον Green στην Retail Acquisitions για μόλις μία στερλίνα τον Μάρτιο του 2015 μπήκε την Δευτέρα υπό εποπτεία, ενώ ο Green είναι επικεφαλής του Arcadia Group, που περιλαμβάνει εταιρείες όπως οι: Topshop, Topman, Wallis, Evans, Burton, Miss Selfridge, Dorothy Perkins και Outfit.

Η Chloe Green πέρασε μία ειδυλλιακή εβδομάδα που περιλάμβανε την συμμετοχή της στο μουσικό φεστιβάλ Coachella στον Indio της California, ενώ την Δευτέρα δημοσίευσε στον λογαριασμό της φωτογραφία της να χορεύει με φίλη της.

Ήταν η μέρα που η British Home Stores ανακοίνωσε ότι μπαίνει σε καθεστώς εποπτείας.

Την Τρίτη το βράδυ η Chloe με την Σκοτσέζα R&B τραγουδίστρια Tallia Storm και τον Roberto Cavalli, ενώ πήγε σε έφαγε σε ακριβό εστιατόριο του Λονδίνου για τα γενέθλια της τηλεοπτικής σταρ Caroline Stanbury.

Ο Philip Green πλήρωσε 255 εκατ. ευρώ για να αγοράσει την BHS το 2000 ενώ επί των ημερών του δημιουργήθηκε μαύρη τρύπα 728 εκατ. ευρώ. από το ταμείο ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων.

Οι διαχειριστές της εταιρείας Duff & Phelps ψάχνουν αγοραστές όμως αμφιβάλλουν αν η BHS μπορεί να σωθεί υπό την παρούσα μορφή.

Σύμφωνα με φήμες ο Sir Philip Green, μετέφερε στην γυναίκα του 500 εκατ. ευρώ σε μερίσματα μέσω Μονακό.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese