Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής η 79χρονη Αναστασία Σολωμού, η οποία παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 23χρονη, επί της…
Λεωφόρου Μακαρίου Γ`, στη Λεμεσό. Σε κοντινή απόσταση και την ίδια χρονική στιγμή, 89χρονος παρασύρθηκε από όχημα και τραυματίστηκε σοβαρά.

Όπως δήλωσε ο αξιωματικός δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, το νέο θανατηφόρο σημειώθηκε λίγο πριν τις  21:00, ενώ η άτυχη 79χρονη επιχειρούσε να διασταυρώσει τη Λεωφόρο Μακαρίου Γ`, στο σημείο του κεντρικού Πυροσβεστικού Σταθμού Λεμεσού.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 23χρονη, με ανατολική κατεύθυνση, έχοντας ως συνοδηγό την αδελφή της.

Η άτυχη ηλικιωμένη, η οποία διέμενε σε γειτονικό οίκο ευγηρίας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Σύμφωνα με τον κ. Καφά, γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο η 79χρονη διασταύρωνε τη λεωφόρο από τη διάβαση πεζών που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ πρόσθεσε ότι το όχημα κινείτο με χαμηλή ταχύτητα και η οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Την ίδια ώρα, ο 89χρονος Ανδρέας Αθανασιάδης παρασύρθηκε από όχημα, ενώ επιχειρούσε να διασταυρώσει τη Λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη.

Ο 89χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού σε σοβαρή κατάσταση και όπως διαπιστώθηκε, φέρει πολλαπλά κατάγματα.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνώνται από την Tροχαία Λεμεσού.

Πηγή