Η σταρ ανακοίνωσε πρόσφατα το διαζύγιό της με τον πατέρα των δύο παιδιών της…

Η Drew>αι ο Will Kopelman ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι παίρνουν διαζύγιο, ξαφνιάζοντας τους πάντες, αφού πρόσφατα οι δυο τους είχαν αποκτήσει το δεύτερο παιδί τους.

Και, ένα περίπου μήνα μετά την ανακοίνωση, η διάσημη ηθοποιός μιλά για τη ζωή της σήμερα: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Αυτή τη στιγμή είμαι πραγματικά χαρούμενη με τη ζωή μου και έχω ένα τόσο όμορφο πράγμα μέσα σε αυτή: τα παιδιά μου» σχολίασε στο Us Weekly, ενώ παράλληλα περιέγραψε ένα πρόσφατο αστείο περιστατικό με την 3χρονη κόρη της, Olive: «Χθες, πήρε το κραγιόν μου και πραγματικά τα έκανε μαντάρα. Θα σου πω μόνο ότι πασάλειψα όχι μόνο όλο το πρόσωπό της, αλλά και τα χέρια της, τα οποία στη συνέχεια ακούμπησε σε όλους τους τοίχους του σπιιτού! Κι εγώ απλά αναρωτιόμουν πώς πρόλαβε και έκανε όλο αυτόν τον χαμό μέσα σε τρία λεπτά! Μου πήρε περισσότερη από μία ώρα να τα καθαρίσω! ».

Η Drew>αι ο Will Kopelman είναι γονείς δύο κοριτσιών, της 3χρονης Olive και της 23 μηνών Frankie. Οι δυο τους φαίνεται πως τους τελευταίους 6 περίπου μήνες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου τους ζούσαν σχεδόν χώρια.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese