Γράφει η ειδική συνεργάτης, 
Φτάσαμε μια ανάσα πριν το Πάσχα και ακόμα δεν έκλεισε…
η συμφωνία με τους δανειστές. Τρενάρεται η διαπραγμάτευση με κάθε τρόπο και καθυστερούν όλα. Η Ελλάδα έμεινε ξεκρέμαστη μέσα στις γιορτές ενώ υποτίθεται πως τώρα θα είχε κλείσει η αξιολόγηση και θα είχαμε ήδη συμφωνία.

Αυτό όμως που θα έρθει μετά το Πάσχα καθώς το Eurogroup θα γίνει στις 9 Μαΐου, θα είναι χειρότερο. Θα έρθουν νέα σκληρά μέτρα, για ακόμα μια φορά θα πιεστούμε όλοι μας και θα βάλουμε κι άλλο νερό στο κρασί μας ενώ τα πράγματα θα δυσκολέψουν κι άλλο.

 Μέχρι πότε όμως; Αυτό θα συμβαίνει συνέχεια; Θα κόβουμε μισθούς και θα αυξάνουμε ΦΠΑ; Θα μειώνουμε συντάξεις αλλά θα αυξάνουμε τη φορολογία; Και πόσο να αντέξουν οι επιχειρήσεις; Καποια στιγμή θα ακούσουμε κι άλλα λουκέτα στην αγορά – που σημαίνει κι άλλες οικογένειες στο δρόμο. Έτσι θα πάμε μπροστά; Έτσι θα έρθει εκείνη η ανάπτυξη που ακούμε 3 χρόνια και δεν βλέπουμε ποτέ; Και για ποια πρόοδο μιλούν οι δανειστές; Πως η κυβέρνηση συμφωνεί σε όλα και συνεργάζεται ενώ στην αρχή είχαν κάνει και λίγο τσαλιμάκια; Γιατί πρόοδο έξω στον κόσμο δεν υπάρχει. Όλοι πασχίζουν να τα βγάλουν πέρα, κόβουν έξοδα κλπ για να πληρώσουν ό,τι τους αναλογεί. Αλλά πόσο θα αντέξει ο κόσμος, ρωτάνε;;;English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese