Στο κτηνιατρείο του Δημήτρη Σκουρογιάννη παραμένει από τις 24 Απριλίου το σκυλί που εντοπίστηκε στην κυριολεξία σουβλισμένο με…
μια μεταλλική ράβδο στην περιοχή της Άνοιξης Αττικής. Σύμφωνα με τον κτηνίατρο, που μίλησε στο www.zoosos.gr το σκυλί θα παραμείνει για νοσηλεία για περίπου μια εβδομάδα και όλα δείχνουν ότι θα τα καταφέρει αφού έπεσε και ο πυρετός και πλέον τρώει με όρεξη.

Ο σκυλάκος παρά τους πόνους τρώει με όρεξη και του έπεσε και ο πυρετός.

Ο κ. Σκουρογιάννης μας εξήγησε ότι θεωρεί απίθανο το ζώο κάποιος να το σούβλισε με τα χέρια του αλλά πιστεύει πως το σκυλί χτυπήθηκε από όχημα και η μεταλλική ράβδος, η οποία υπάρχει ως διακοσμητικό στοιχείο στις πόρτες πολλών οχημάτων, καρφώθηκε στην κυριολεξία στο κορμί του.

Έτσι περιφερόταν το ζώο κοντά στις σχολές της Δ.Ε.Η. στην Άνοιξη Αττικής.

Βέβαια είναι παράδοξο το γεγονός – αν το σκυλί χτυπήθηκε και τόσο βίαια από αυτοκίνητο – πως δεν έχει εκδορές, ή σπασμένα οστά. Όπως και να ‘χει αυτό το πλάσμα κακοποιήθηκε από άνθρωπο που ακόμα και αν το χτύπησε κατά λάθος δεν σταμάτησε να το βοηθήσει.

Αυτό αφαίρεσε ο κτηνίατρος από το κορμί του ζώου.

Η Ειρήνη Μπιζάνη, που το βρήκε το ζώο να παραπαίει από το σοβαρό τραύμα και την ζέστη στη Λ. Ανοίξεως στην περασμένη Κυριακή και στην κυριολεξία το έσωσε μεταφέροντας το γιατρό μίλησε στο www.zoosos.gr και μας εξήγησε ότι ο σκυλάκος, που είτε έχει χαθεί από το σπίτι του είτε εγκαταλείφθηκε αφού φορούσε κόκκινο περιλαίμιο σύντομα θα χρειαστεί τον δικό του άνθρωπο. Ο σκύλος παρά τους πόνους, κουνάει την ουρά του και γλύφει τα χέρια εκείνων που νοιάστηκαν!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese