Ανανεώθηκαν ως έχουν, για ένα χρόνο οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας ( ΣΣΕ ) των Ρυμουλκών και Ναυαγοσωστικών Σκαφών που…
ισχύουν από 01/01/2016 έως και 31/12/2016.

 Αυτό προφανώς, δεν σημαίνει ότι ο κλάδος μας επιλύει αυτόματα όλα του τα προβλήματα που είναι υπαρκτά, συγκεκριμένα και γνωστά σε όλους.
Αφορούν κυρίως την εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, τις οργανικές συνθέσεις που δεν καλύπτουν τις ανάγκες για ασφαλή εργασία, τις μειωμένες αμοιβές που και αυτές καθυστερούν συστηματικά από ορισμένους εργοδότες, τις υπερφορολογήσεις, την ανεργία, την μαύρη ανασφάλιστη εργασία, την πανάκριβη υγεία και όλα όσα βιώνουν καθημερινά οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους.
Η αλληλεγγύη, η επαγρύπνηση, η ενημέρωση και η οργάνωση των εργαζομένων, είναι τα συστατικά για ένα καλύτερο μέλλον και για το αυτονόητο δικαίωμα τους να διεκδικούν  την βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους και της κοινωνίας.

Υ.Γ: Θα υπάρξει νέα ενημέρωση μετά την δημοσίευση στην εφημερίδα της κυβερνήσεως (ΦΕΚ)English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese