«Πιστεύω ότι ο άνθρωπος αυτός θα γίνει πρόεδρος όταν…
στη Γη θα προσγειωθούν διαστημόπλοια γεμάτα με δεινόσαυρους που θα φορούν κόκκινες κάπες» δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός στο Sky News

Σαρκαστικός για τις ελπίδες που έχει ο Ντόναλντ Τραμπ να βρεθεί στον Λευκό Οίκο ως ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τομ Χανκς.

«Πιστεύω ότι ο άνθρωπος αυτός θα γίνει πρόεδρος όταν στη Γη θα προσγειωθούν διαστημόπλοια γεμάτα με δεινόσαυρους που θα φορούν κόκκινες κάπες» δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός στο Sky News.

Παράλληλα «κάρφωσε» το βασικό σύνθημα που χρησιμοποιεί ο πολυεκατομμυριούχος Ρεπουμπλικανός «Make America Great Again» (Να Κάνουμε τις ΗΠΑ Μεγάλες Ξανά).

«Εδώ είναι το πρόβλημα» συνέχισε να «πυροβολεί» κατά του Τραμπ ο Χανκς σε δηλώσεις του πριν την πρεμιέρα της νέας του ταινίας με τίτλο “A Hologram For The King”, «οι ΗΠΑ είναι ήδη μεγάλες οπότε δεν καταλαβαίνω τι εννοεί».

Ο Χανκς μαζί με αρκετούς εκπροσώπους του Χόλιγουντ έχουν ταχθεί στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον, της πιθανότερης αντιπάλου του Τραμπ από το στρατόπεδο των Δημοκρατικών στις επόμενες εκλογές.