Γράφτηκε από  Πάνος Γιαννακόπουλος
Ποιος είναι πραγματικά ο Τόνις Σφήνος; Τι κρύβεται πίσω από αυτή την περσόνα;
Eπιτέλους χαίρομαι που θα το αποκαλύψω. Ήρθε η στιγμή που όλοι θα μάθουν ότι με λένε…
Αντώνη Σφηνόπουλο. Μεγάλωσα στα Φίλια, ένα ορεινό χωριό των Καλαβρύτων. Στα 15 μου ο φάδερ με έστειλε να βρω την τύχη μου στην Αμερική, όπου το πάθος μου για το τραγούδι και το χορό βρήκε δεύτερη πατρίδα και ξεκίνησα την εκεί καριέρα μου που κράτησε 30 χρόνια.

Είσαι ερωτευμένος αυτή την περίοδο;

Ο Τόνις είναι πολύ ερωτευμένος και έχω βρει επιτέλους τη γυναίκα της ζωής μου, τη γυναίκα που θα σετλ ντάουν για πολύ. Επειδή δεν ξέρω ποια να διαλέξω, όμως, ανάμεσα στις τέσσερις επικρατέστερες, είπα να περιμένω να βρω άλλες τρεις, να κλείσει ο εβδομαδιαίος κύκλος. Μετά θα είναι όλα σίμπλι, αν και σε μηνιαία βάση θα υπάρχουν αλλαγές γιατί δεν μπορώ να απογοητεύω τα τσικάκια μου και «είμαι άστατος πολύς», που λέει και ο Τερζής.

Εδώ και καιρό εμφανίζεσαι σε μαγαζί της παραλιακής με μεγάλη επιτυχία! Ποιο είναι το επόμενο βήμα;

Ναι, είμαστε στο «Cabaret-Romeo» κάθε Σάββατο μέχρι και το Πάσχα με πολύ κόσμο και ωραίο γλέντι. Το επόμενο βήμα είναι τουρ το καλοκαιράκι σε όλη την Ελλάδα, με κορυφαία συναυλία στο φεστιβάλ στα Μάταλα που γίνεται κάθε χρόνο. Φέτος θα είμαστε εκεί 18 Ιουνίου. Ετοιμάζουμε 2 βιντεοκλίπ με καινούργια τραγούδια του Τόνι και ο κόσμος μπορεί να συμμετάσχει όπως πάντα.

Ακούσαμε και το καινούργιο σου τραγούδι με τίτλο «Παντρεύεται». Πώς διαχειρίστηκες τα επεισόδια που έγιναν στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ;

Γιες, θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό. Η ομάδα μου κι εγώ κάναμε τα γυρίσματα δίπλα από μια εκκλησία στο παλιό αεροδρόμιο. Εκεί που όλα πήγαιναν καλά, εμφανίστηκαν κάποιες κυρίες και μας είπαν ότι προσβάλλουμε τα θεία και να πάμε στη Μύκονο. Τσεκάραμε για εισιτήρια εκείνη την ώρα και δεν είχε. Με στεναχωρεί που κάποιοι άνθρωποι σκέφτονται έτσι, γιατί εμείς γυρίσαμε ένα όμορφο χιουμοριστικό βιντεοκλίπ με μόνο σκοπό να διασκεδάσει ο κόσμος! Δεν είχαμε καμία πρόθεση να προσβάλλουμε κανέναν. Και για να μην το τραβήξουμε και επειδή είχαν έρθει φανζ στο βιντεοκλίπ, δεν θέλαμε να χαλάσει η διάθεση κανενός και μεταφέραμε τα γυρίσματα στην παραλία της Γλυφάδας.

Εσύ θα παντρευτείς ποτέ; Θα κάνεις οικογένεια;

Ο Τόνις δεν παντρεύεται, δεν νοικοκυρεύεται και δεν συμμαζεύεται… Έχω κάνει πολλές οικογένειες ανά τον κόσμο… Πολλά «σφηνάκια» τρέχουν σε διάφορες χώρες. Είμαι σίγουρος πως ζητούν σάντουιτς φέτα-ντομάτα-ρίγανη από τις μαμάδες τους. Μερικές φορές τους στέλνω ελιές και αυτόγραφα.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese