Από την Αποστολία Φιλίππου
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είδαμε όλοι έκπληκτοι τον Keven Undergaro να κάνει πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς..
του, Maria Menounos σε τηλεοπτική εκπομπή. Για την ακρίβεια ήταν πριν περίπου από ένα μήνα, ενώ το ζευγάρι διατηρεί δεσμό για 18 ολόκληρα χρόνια!

Αμέσως μετά την πρόταση γάμου η γοητευτική παρουσιάστρια άρχισε αμέσως τις προσπάθειες να αποκτήσει παιδί  με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία του γάμου του, όμως είναι σχεδόν σίγουρο πως ήδη σχεδιάζει το γάμο του, αφού είναι κάτι που επιθυμεί και δεν θέλει να χάσει άλλο χρόνο.

Λίγες ημέρες πριν η Μαρία Μενούνος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι το σκυλάκι της στο οποίο έχει μεγάλη αδυναμία είναι άρρωστο. Το πρωί της Δευτέρας 25 Απριλίου, η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, όπου πήγε με το σκυλάκι της για να επισκεφθούν το γατάκι που λάτρεψε το σκυλάκι της όσο νοσηλευόταν. «Στο νοσοκομείο με το μωρό μου… για το φιλαράκι – γατάκι, που ήταν συνέχεια στο πλευρό της» έγραψε στο σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία της.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese