Γράφει ο ειδικός συνεργάτης,
Δεν υπάρχει λύση αν δεν φύγει ο Τσίπρας τόνισε με μια εντυπωσιακή ομιλία που έδωσε το…
παρών του ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ο οποίος…καταχειροκροτήθηκε. Έκανε τον απολογισμό της καταστροφικής πολιτικής του Σύριζα με την πολιτική της ΝΔ ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Τσίπρα από το βήμα του 10ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας. Στήριξε ανοικτά τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη τονίζοντας ότι είναι ικανός να τα καταφέρει.

Ο κ. Σαμαράς επανέφερε την “πλατφόρμα” που πρέπει να κινηθεί η χώρα καταδικάζοντας την σημερινή πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα. Μία “πλατφόρμα” που υπερασπίζεται φανατικά και που θα έβγαζε την χώρα από τα μνημόνια.

Κάνοντας λόγο ότι σήμερα μας ζητούν “κάβα” νέο μνημόνιο και μέτρα.
Τα είχαμε όλα προβλέψει ανέφερε και έγιναν με τον πιο καταστροφικό τρόπο.

Υπερασπίζομαι την χώρα μου και δηλώνω παρών.

Η κυβέρνηση Τσίπρα πρέπει να φύγει, όσο μένει μεγαλώνει ο λογαριασμός τόνισε ο κ. Σαμαράς.

«Ο λαός έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει εκείνα που κτίσαμε με εκείνα που αυτοί που γκρεμίζουν. Έγιναν λάθη στο παρελθόν, είναι αλήθεια, και από εκείνους που κυβέρνησαν και από εκείνους που δεν κυβέρνησαν» σημείωσε.

«Ευθύνονται εκείνοι που δεν έκαναν μεταρρυθμίσεις αλλά και εκείνοι που αντιστάθηκαν σε αυτές. Αυτοί που ενέδωσαν στους πειρασμούς του λαϊκισμού και πρωτοστάτησαν με τους ντουντούκες. Διορθώνουμε τα λάθη μας…»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ατύχημα που δεν έπρεπε να συμβεί αλλά συνέβη» τόνισε.

«Όταν βγάλαμε το περίφημο σποτάκι πολλοί αναρωτήθηκαν μήπως κινδυνολογούσαμε. Σήμερα μου λένε και λίγα τους είπες τότε. Γνωρίζει, πλέον, ο Έλληνας ποιος τους είπε τότε την αλήθεια. Τώρα ο Τσίπρας βλέπει ότι τίποτα δεν του βγαίνει και λέει ότι όλα του πάνε μία χαρά. Καλά του λέει ο Κ. Μητσοτάκης ότι μετακόμισε σε ένα παράλληλο κόσμο. Θέλει να του πούμε και μπράβο που ξαναέφερε την ύφεση, μας πήγε σε capital controls».  • Thanos Thanos

    Κλασε ρε μπινε που θα πεις ποιος θα φυγει και ποιος θα μεινει

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese