Υπάρχει ανοιχτή θέση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ η οποία ζητάει άτομο…
που θα ακολουθεί τον Γουίλιαμ, την Κέιτ και άλλους γαλαζοαίματους στα ταξίδια τους και θα πληρώνεται 60.000 ευρώ τον χρόνο.

 Και το μόνο που θα έχει να κάνει είναι να ανεβάζει στο twitter στιγμιότυπα από τα ταξίδια τους.   Αλήθεια, αυτή η δουλειά υπάρχει και μπορείτε να υποβάλετε αίτηση σήμερα.    

Η «δουλειά των ονείρων σας»   Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τον όρο «δουλειά των ονείρων» αρκετά συχνά. Αλλά πραγματικά, μόλις βρήκαμε τη δουλειά των ονείρων σας. Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μόλις δημοσίευσαν μια αγγελία όπου αναζητούν «Επικεφαλής της ψηφιακής επικοινωνίας».   Ο κατάλληλος υποψήφιος, θα πρέπει να κάνει παρέα με τον Γουίλιαμ, την Κέιτ, τον Τζορτζ, την Σαρλότ, τον Χάρι και τη Βασίλισσα και να «τιτιβίζει» γι ‘αυτούς.   Θα πληρώνεται 45.000 με 50.000 λίρες ετησίως ανάλογα με την εμπειρία του, λέει η αγγελία. Δηλαδή θα παίρνει περίπου 60.000 ευρώ το χρόνο.   Δείτε παρακάτω μερικές λεπτομέρειες για τη θέση:

 Ο ρόλος των Βασιλικών Επικοινωνιών είναι να εμπλέκει το παγκόσμιο κοινό με τον δημόσιο ρόλο και έργο της βασιλικής οικογένειας. Μπαίνοντας σε αυτή τη γρήγορη και δυναμική ομάδα, έχετε την πρόκληση να οδηγήσετε και να αναπτύξετε την ψηφιακή στρατηγική επικοινωνίας μας, και να διασφαλίσετε ότι θα κάνετε αποτελεσματική χρήση μιας σειράς από ψηφιακές πλατφόρμες για την υποστήριξη αυτών των στόχων.   Είτε καλύπτοντας μια επίσημη επίσκεψη, μια τελετή απονομής βραβείων ή μια βασιλική υποχρέωση, η αρμοδιότητά σας θα είναι να τα παρουσιάζετε με ενδιαφέρον και συνέπεια, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του κοινού.   Αυτό σημαίνει ότι θα πηγαίνετε ταξίδια σαν αυτό του Γουίλιαμ και της Κέιτ στην Ινδία και το Μπουτάν.  

Θα είστε παρόντες σε συναντήσεις όπως όταν ο Ομπάμα συνάντησε τον Τζορτζ με την… χαριτωμένη ρόμπα του.   Θα ζείτε από κοντά ιστορικές στιγμές, όπως η φωτογράφηση της Ελισάβετ με τα δισέγγονά της.   Και φυσικά, θα είστε εκεί σε στιγμές όπως η φωτογράφηση του Γουίλιαμ και της Κέιτ στο Ταζ Μαχάλ 24 χρόνια μετά τη Νταϊάνα. English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese