Με μια περιουσία που αγγίζει τα 40 εκατ. ευρώ η Naomi Campbell είναι ένα από τα πλουσιότερα και πιο ακριβοπληρωμένα…
μοντέλα του πλανήτη. Και το επιχειρηματικό της μυαλό είναι ξεκάθαρο πως έπαιξε σημαντικό ρόλο για να φτιάξει αυτή την αμύθητη περιουσία.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Sun» η «μαύρη γαζέλα» αποκάλυψε γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν έγινε ποτέ αγγελάκι της Victoria’s Secret. «Γιατί πολύ απλά η εταιρεία δεν μπορούσε να με πληρώσει».

Παρολαυτά η Naomi έχει φορέσει σε διάφορα events τα  φτερά του οίκου αλλά ποτέ δεν υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρεία. Σύμφωνα με την 46χρονη αν και τις έγινε πολλές φορές πρόταση για να είναι full-time άγγελος «η τιμή δεν ήταν ποτέ η σωστή», για μια τόσο στενή συνεργασία.

Με μια καριέρα που δεν φαίνεται να επηρεάζεται από το χρόνο η Naomi είναι ξεκάθαρο πώς πουλάει πολύ ακριβά τον εαυτό της.  Μάλιστα τελευταία πούλησε το τραπεζάκι του καφέ όπου υπέγραφε τη βιογραφία της για 1.500 ευρώ.

Το μοντέλο αναμφισβήτητα απολαμβάνει τα κέρδη από τις πωλήσεις της δίτομης βιογραφίας της στην οποία υπάρχει πλούσιο υλικό από φωτογραφίες, διαφημίσεις, εξώφυλλα και συνεντεύξεις της. Μιλώντας στη Vogue είπε: «Είμαι πολύ ειλικρινής. Η ζωή μου είναι ανοιχτό βιβλίο με πολλούς τρόπους. Είμαι ειλικρινής για αυτό που είμαι».

Μια εικόνα που υπάρχει στο βιβλίο είναι από το ιστορικό εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue το 1989, υπό τη διεύθυνση της Anna Wintour: «Είμαι πολύ υπερήφανη για εκείνο το εξώφυλλο. Τώρα καταλαβαίνω πόσο αγωνίστηκε η Anna για να κάνει εξώφυλλο με ένα μαύρο κορίτσι. Της είμαι για πάντα ευγνώμων και περήφανη για αυτό».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese