Απίστευτος υποκριτής ο Λεβέντης και η παρέα των βουλευτών του! Αυτή δεν είναι Ένωση Κεντρώων, αλλά » Ένωση Ιδιοκτητών Πολυτελών Αυτοκινήτων» …
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός Βασίλης Λεβέντης έκανε παρατηρήσεις στον δημοσιογράφο του ΒΗΜΑτος που απεκάλυψε την καμουφλαρισμένη Πόρσε του ψεύτη βουλευτή ενώ είχε πει ότι την πούλησε.

Την αποκαλούμε καμουφλαρισμένη γιατί λείπει η λάμπα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την θέση που στεγάζει την Πόρσε (αλλά και την SLK που είναι παρκαρισμένη δίπλα της). Κάποιοι υποστηρίζουν ότι τόσο η SLK όσο και η Πόρσε, ανήκουν στον ίδιο βουλευτή.

Τον Δημήτρη Καβαδέλλα της Ένωσης Κεντρώων, που έγινε γνωστός ότι για το κοινοβουλευτικό του έργο αλλά για τα πολυτελή αυτοκίνητα που έκρυψε στο 5ο γκαράζ της Βουλής.

Έρχεται λοιπόν ο υποκριτής Βασίλης Λεβέντης, ο αρχηγός του, και ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές στην αυλή του, όταν κόπτεται δήθεν για τις προκλητικές αμοιβές των βουλευτών και τα προνόμιά τους…Ντροπή σας!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese