Το ζεύγος Ομπάμα βρέθηκε στο παλάτι του Κένσινγκτον…
Ο Μπάρακ Ομπάμα με ομπρέλα προστάτευε την σύζυγο του Μισέλ, προχωρώντας προς την είσοδο του παλατιού όπου τους υποδέχθηκαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την σύζυγο του Κέιτ Μίντλετον και ο αδερφός του πρίγκιπας Χάρι στο πλαίσιο ανεπίσημου δείπνου.

Ο Ομπάμα και η σύζυγος του χαιρέτισαν δια χειραψίας τον Δούκα και την Δούκισσα του Κέμπριτζ, ενώ η Μισέλ Ομπάμα φίλησε σταυρωτά τον πρίγκιπα Χάρι. Ολοι μαζί φωτογραφήθηκαν στην είσοδο, ενώ εν συνεχεία κάθισαν στους καναπέδες του παλατιού και συζήτησαν σε δύο πηγαδάκια. Στο ένα ήταν ο Γούιλιαμ με τον πρόεδρο των ΗΠΑ και στο άλλο οι δύο κυρίες τους με τον Χάρι.

Λίγο πριν το επίσημο δείπνο που θα παρέθετε η βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας στον Μπαράκ Ομπάμα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε μια ξεχωριστή συνάντηση με τον μικρό πρίγκιπα Γεώργιο, γιό του Γουίλιαμ και της Κέιτ.


Ο τρίτος στην σειρά διάδοχος του θρόνου του Ηνωμένου Βασιλείου υποδέχθηκε τον φιλοξενούμενο του με μια λευκή ρόμπα, ενώ του επέδειξε και τις ικανότητες του στην… ιππασία, καβαλώντας το μικρο ξύλινο αλογάκι του, γενέθλιο δώρο απο τον Ομπάμα όταν γεννήθηκε ο μικρός.


Ο Ομπάμα κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες να εντυπωσιάσει τον 3χρόνο Γεώργιο, ο οποίος δεν έδειχνε και πολύ ενθουσιασμένος από την πολυκοσμία, και σίγουρα όχι από τον υψηλό επισκέπτη.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα από τα σαλόνια του Κένσινγκτον Πάλας.

(πηγή-φωτο: Kensington Palace Twitter Account)English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese