«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη  για την απώλεια του συναδέλφου Παναγιώτη Οικονόμου, ο οποίος «έφυγε» προχθές από τη ζωή, σε ηλικία 59 ετών, μετά την…
 άνιση μάχη με σοβαρή ασθένεια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ και προσθέτει:

«Ο Παναγιώτης Οικονόμου γεννήθηκε το 1957 στη Λιβαδειά Βοιωτίας. Μετά το τέλος των γυμνασιακών του σπουδών στον Ορχομενό, εισήλθε στη σχολή Γραφικών Τεχνών στο ΤΕΙ Αθηνών από όπου αποφοίτησε το 1980.

Στη δημοσιογραφία άρχισε να εργάζεται το 1984 στην εφημερίδα «Έθνος», όπου παρέμεινε για πολλά χρόνια απασχολούμενος ως συντάκτης ύλης. Στη συνέχεια, εργάστηκε στην εφημερίδα «Ημερησία» ως αρχισυντάκτης του οικονομικού ρεπορτάζ και επέστρεψε στο «Έθνος», όπου παρέμεινε έως τη συνταξιοδότησή του.

Ο Παναγιώτης Οικονόμου ήταν ένας καλός συνάδελφος με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ιδιαίτερα ευαίσθητος σε θέματα συναδελφικής αλληλεγγύης. Εργάστηκε πάντοτε με συνέπεια και ήθος και ήταν αγαπητός σε όσους τον γνώρισαν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται την οικογένειά του και τους οικείους του και αποχαιρετά έναν εκλεκτό συνάδελφο, που «έφυγε» νωρίς από κοντά μας, παρ’ ό,τι είχε να προσφέρει ακόμη πολλά.

Η κηδεία του Παναγιώτη Οικονόμου έγινε χθες Παρασκευή, 22 Απριλίου, στις 17.00 στην Καρυά Βοιωτίας».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese