Τα Bella Donna hair, nails & make up studios προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς υψηλής ποιότητας, με γνώση, εμπειρία και επαγγελματισμό…

Η ομάδα των κομμωτών, nail artists & make up artists των studios Bella Donna, ειδικεύεται στις πλέον σύγχρονες τεχνικές και είναι πάντα ενήμερη για τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι όλα επώνυμα, από τις καλύτερες και πιο καταξιωμένες εταιρείες παγκοσμίως. Τα Bella Donna hair, nails & make up studios είναι από τα πρώτα studio που παρέχουν τα πιο καινοτόμα προϊόντα των μεγάλων εταιρών, μόλις αυτά κυκλοφορήσουν.

Μακιγιάζ

Τεχνητό Μαύρισμα

Αποτρίχωση

Επειδή η ομορφιά είναι υπόθεση προσωπικού στυλ, οι ειδικοί των studios Bella Donna είναι διαθέσιμοι να συνεργαστούν μαζί σας για να βρείτε μαζί τι σας ταιριάζει, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά, τα χρώματα σας και τον τύπο σας.

Τα Bella Donna hair, nails & make up studios απευθύνονται σε γυναίκες και άνδρες κάθε ηλικίας, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών ομορφιάς.
Μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα studios Bella Donna στις παρακάτω περιοχές:
Σύνταγμα, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Πειραιάς, Kαλλιθέα, Γλυφάδα.


Bella Donna: Δείτε όλες τις υπηρεσίες ομορφιάς και προλάβετε τις μεγάλες προσφορές (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese