«Μου έβγαζε τα ρούχα, με γονάτιζε και μου έβαζε παγάκια στα πόδια, με έδενε στο λαιμό με αλυσίδα, με άφηνε άυπνο την νύχτα και μου έδινε ξινισμένα φαγητά»…

«Με χάιδευε με ανάγκαζε να βγάλω τα ρούχα και να ξαπλώσω μαζί του και τότε εκείνος με βίαζε και με πονούσε πολύ»

«Με έγδυναν και με έβαζαν να ξαπλώσω ανάμεσά τους ενώ εκείνοι χαϊδεύονταν. Με έβγαζαν φωτογραφίες και βίντεο»

Αυτές οι φράσεις είναι ορισμένες μόνο απ’ αυτές που είπαν 3 ανήλικα παιδιά τον Δεκέμβρη του 2007 σε έναν Αστυνομικό! Φράσεις και εικόνες που έχουν στοιχειώσει μέχρι σήμερα 8 χρόνια μετά το μυαλό του τότε Διοικητή Ασφαλείας Αχαρνών και σήμερα εν αποστρατεία Ταξίαρχο Παύλο Λουκάτο. Η απόφαση του Εφετείου με την οποία καταδικάζει σε 33 χρόνια κάθειρξη την μητέρα – τέρας Ειρήνη Τσονοπούλου, που εξέδιδε τα ίδια της τα παιδιά στο Ολυμπιακό Χωριό έναντι αμοιβής μαζί με τον σύντροφό της, έφερε στην δημοσιότητα ξανά ένα θέμα που τότε είχε συγκλονίσει την κοινωνία των Αχαρνών. Η Τσονοπούλου μαζί με τον σύντροφό της Σουχλέρη εξέδιδαν τα παιδιά έναντι αμοιβής ενώ δεν δίστασαν ακόμη και να πουλήσουν το ένα απ’ αυτά στον 83χρονο συνταξιούχο της ΔΕΗ Αθ. Κανάκη, ενώ την τετράδα της φρίκης ολοκλήρωνε ο ιερέας Σωτήρης Παπαδόπουλος! Τα ανθρωπόμορφα αυτά κτήνη συνελήφθησαν υπό τις οδηγίες του Παύλου Λουκάτου και των συνεργατών του για παιδεραστία στο Ίλιον όπου διέμενε η μητέρα.

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε καταδικάσει τους κατηγορούμενους και πιο συγκεκριμένα: τον ιερέα Σωτήρη Παπαδόπουλο, τον συνταξιούχο της ΔΕΗ Αθανάσιο Κανάκη, τον Σπύρο Σουχλέρη και την Ειρήνη Τσονοπούλου, χωρίς κανένα ελαφρυντικό για τα απάνθρωπα εγκλήματά τους σε βάρος ανηλίκων.

Σε πρώτο βαθμό το τριμελές εφετείο κακουργημάτων καταδίκασε το 2010, τον ιερέα σε κάθειρξη 24 ετών, τον συνταξιούχο της ΔΕΗ σε συνολική κάθειρξη 56 ετών, τον Σουχλέρη σε 18ετή κάθειρξη και την Ειρήνη Τσονοπούλου σε κάθειρξη 37 ετών.

Παράλληλα, επιβλήθηκε στον Κανάκη χρηματική ποινή 200.000 ευρώ και 100.000 ευρώ στην Τσονοπούλου.

Μετά από έφεση που άσκησαν οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο πενταμελές εφετείο κακουργημάτων, το οποίο σήμερα εξέδωσε την Απόφαση με την οποία καταδίκασε ομόφωνα τους κατηγορούμενους, χωρίς να αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. Συγκεκριμένα: ο Ιερέας καταδικάσθηκε σε ποινή κάθειρξης 18 ετών, ο Σουχλέρης σε κάθειρξη 18 ετών και η Τσονοπούλου σε κάθειρξη 33 ετών και 100.000 χρηματική ποινή.

Ο Παύλος Λουκάτος μίλησε αποκλειστικά στο ACHARNORAMA για τις στιγμές που άρχισε να συνειδητοποιεί πως αυτά που του έλεγαν η μικρή Μαρία, η Ελένη και ο Γιωργάκης δεν ήταν αποκυήματα της φαντασίας τους, αλλά ένας πραγματικός εφιάλτης.


ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese