Ο Αντώνης Σρόιτερ μίλησε στην «Αγορά» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις απειλές που έχει δεχτεί αλλά και στο μεγαλύτερο μάθημα ζωής που έχει πάρει…

«Απειλές έχω δεχθεί πολλές φορές. Με έχουν απειλήσει από Χρυσαυγίτες τις εποχές που προχωρούσε η διαδικασία των συλλήψεων στην Χρυσή Αυγή, από αναρχικούς, από τρελούς κι από όποιον μπορείς να φανταστείς. Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που ξυπνούν το πρωί και το πιο σημαντικό που έχουν να κάνουν είναι να μπουν στα social media και να βρίσουν ή να απειλήσουν κάποιον. Αν το σκεφτείς αυτό σου βγάζει πολύ λυπηρό για αυτόν τον άνθρωπο, άρα πρέπει να είσαι λίγο συγκαταβατικός» δήλωσε ο Αντώνης Σρόιτερ.

Το μεγαλύτερο μάθημα που έχει πάρει στη ζωή του: «Είμαι 41 χρονών κι αλίμονο αν στην ηλικία αυτή είναι μόνο ένα το μάθημα που σου έχει δώσει η ζωή. Το πιο SOS είναι η ψυχραιμία Αυτό που λένε οι Ινδιάνοι, ότι πριν μιλήσεις κι αντιδράσεις βούτα την γλώσσα σου στο μυαλό. Όταν αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα σε δεύτερο χρόνο, πάντα το κάνουμε καλύτερα. Έχω μάθει να είμαι ψύχραιμος, τόσο στην δουλειά όσο και στην προσωπική μου ζωή. Παιδιά ψυχραιμία!».

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese