Κάτι… τρέχει στις σχέσεις μεταξύ της περιφερειάρχη Αττικής και του πρωθυπουργού, καθώς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα υποστηρίζουν ότι η Ρένα Δούρου δεν…
«βάζει πλάτη» στη μεγάλη μάχη που δίνει η κυβέρνηση.

Αυτό αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα το «Καρφί», σημειώνοντας παρ’ όλα αυτά, ότι η περιφερειάρχης ετοιμάζει τα επόμενα βήματα που θα την φέρουν πιο κοντά στην Κουμουνδούρου.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η κ. Δούρου, είχε πολύ κακές σχέσεις με τους υπόλοιπους ενοίκους  του Μαξίμου οι οποίοι συχνά-πυκνα υποστήριζαν ότι όχι μόνο είναι απούσα αλλά και ότι “χτυπάει” την κυβέρνηση οπότε βρει ευκαιρία και αυτό το κλίμα φαίνεται πως πέρασε και στον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Παντως, οι πληροφορίες αυτές δεν προκαλούν έκπληξη εάν κάποιος λάβει υπόψη ότι έχουν προηγηθεί αντίστοιχα δημοσιεύματα για την πολιτική φιλία των Τσίπρα – Δούρου. Σε πρόσφατο άρθρο στα «Νέα» γινόταν λόγος για την ιδιότυπη «αγρανάπαυση» της Περιφερειάρχη, όπου όχι μόνο δεν έχει να επιδείξει έργο, αλλά επιπρόσθετα ότι έχει και βλέψεις διαδοχής στην ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα.

«Εξαφάνιση» της περιφερειάρχη Αττικής διαπίστωνε μια ακόμη ευρείας κυκλοφορίας εφημερίδα (η «Αγορά»), η οποία κατέγραφε επίσης «εσωκομματικές σπόντες για τη στάση της».

Και ακόμη, δεν πέρασε απαρατήρητη η σκληρή κριτική κατά της κυβέρνησης και συγκεκριμένα κατά του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορου Βερναρδάκη, που άσκησε η Ρένα Δούρου, η οποία με συνέντευξή της στην εφημερίδα Ναυτεμπορική, άφησε σαφείς αιχμές κατά της αδράνειας των μεταρρυθμίσεων στο Δημόσιο.

ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese