Ο επικεφαλής της κυβέρνησης για το προσφυγικό στη Στυλίδα…

Με τον Δήμαρχο Στυλίδας συναντήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος είναι ο συντονιστής για τη διαχείριση του προσφυγικού.

Ο κ. Βίτσας ζήτησε από τον δήμαρχο τη συνεργασία και τη βοήθεια, ώστε να εγκατασταθούν σε εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο στην περιοχή της Στυλίδας 50 περίπου οικογένειες προσφύγων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για το εγκαταλελειμμένο από χρόνια στρατόπεδο “Ανδρόπουλου” που βρίσκεται απέναντι από το εργοστάσιο λιπασμάτων “Teofert” (πρωην Βιοζύμες) και όχι για το πρώην στρατόπεδο καυσίμων στον Καραβόμυλο, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.

Όπως είπε ο ίδιος ο Υπουργός η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει νέα συνάντηση για να εξεταστούν όλες οι λεπτομέρειες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος Στυλίδας είπε στον υπουργό ότι συζητάει μόνο για οικογένειες και μόνο για Σύριους.

Δείτε τι δήλωσαν αμέσως μετά τη συνάντηση στην κάμερα του LamiaReport:English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese