Με απίστευτες εκφράσεις, ύβρεις και ύφος αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης στο περιστατικό που είχε…
συμβεί τον Δεκέμβριο του 2015, όταν σε συνέντευξη Τύπου είχε επιτεθεί φραστικά σε δημοσιογράφο.

Το ίδιο επανέλαβε και χθες σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο δημαρχείο Αμαρουσίου που μίλησε με ακόμα χειρότερες φράσεις για τον δημοσιογράφο. Είπε χαρακτηριστικά: «Επρεπε να σηκωθώ επάνω και να πάει τρία μέτρα κάτω από τη γη, αλλά κράτησα την ψυχραιμία μου!».

Το χθεσινό παραλήρημα του υπουργού δεν είχε όριο καθώς χαρακτήρισε τα ΜΜΕ «βοθροκάναλα της διαπλοκής», ενώ στην ίδια εκδήλωση χαρακτήρισε το ΚΕΕΛΠΝΟ ως την «offshore του υπουργείου Υγείας».

Σημειώνεται ότι το ακροατήριο της εκδήλωσης ήταν κατά κύριο λόγο γιατροί της ΒΑ Αττικής, οι οποίοι μάλιστα όπως θα δείτε και στο βίντεο χειροκροτούν και γελάνε ότι ο αναπληρωτής υπουργός λέει όλα αυτά που λέει!

Δείτε το βίντεο με την ομιλία σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι- Ύβρεις από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας που δεν ακούγονται ούτε από χούλιγκαν – Επανέρχεται μέσω Facebook., αποκαλώντας «σκυλιά» τους επικριτές του – Άδωνις: Πού είναι τώρα η ΕΣΗΕΑ;

Δείτε το βίντεο:English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese