Τα μακριά μαλλιά ενώ είναι όμορφα, όσοι όμως έχουν ξέρουν πόση φροντίδα χρειάζονται και ειδικά το καλοκαίρι είναι δύσκολο να τα χειριστεί κανείς… Έτσι όταν μια εκπληκτική γιαγιά αποφάσισε ότι ήθελε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή, τα εγγόνια της ήταν λιγάκι επιφυλακτικά, όταν τους είπε τι ήθελε να τα κάνει.

Τα μαλλιά της είναι σίγουρα όμορφα, αλλά όταν αυτή η γυναίκα αποφάσισε να χάσει μερικά κιλά και να κόψει τα μακριά κυματιστά μαλλιά της, ήθελε τα εγγόνια της να την βοηθήσουν.

Είναι δύσκολο να βλέπει κανείς να κόβονται όμορφα μακριά μαλλιά, αλλά όταν η γιαγιά αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο, γίνεται σε όλους πιο εύκολο να παρακολουθήσουν. Αυτή η εκπληκτική γυναίκα σχεδιάσει να δωρίσει τα μαλλιά της σε ένα οργανισμό που φτιάχνει περούκες για παιδιά με καρκίνο, σε μια προσπάθεια να νιώσουν λίγο καλύτερα με τον εαυτό τους.

Μοιραστείτε αυτό το όμορφο σύντομο βίντεο με τους φίλους σας, αν πιστεύετε ότι κάνει μια σπουδαία γενναιόδωρη κίνηση.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese