Μια τουαλέτα προς ενοικίαση έναντι του ποσού των 3.000 λιρών Αγγλίας διαθέτει ένας άντρας στο βόρειο Λονδίνο στην περιοχή του Χάιγκεϊτ…

Πρόκειται για μια αυτόνομη τουαλέτα η οποία βρίσκεται στο εσωτερικό πολυκατοικίας δίπλα σε σταθμό λεωφορείων και σύμφωνα με τον Τζέιμς Άθερτον ο οποίος την νοικιάζει «μπορεί να αποτελέσει καλή επιλογή για τους οδηγούς των λεωφορείων»

«Οι οδηγοί λεωφορείων στο Χάιγκεϊτ δεν έχουν τουαλέτα» εξηγεί ο κ. Άθερτον. «Σκέφτηκα ότι μπορεί να ενδιαφέρονται να την αγοράσουν ή ίσως τρεις οδηγοί θα μπορούσαν να τη νοικιάσουν μαζί»

Από τους ενοικιαστές ζητά μόνο να διατηρούν το χώρο σε άριστη κατάσταση,ενώ θα έχουν και οι ίδιοι την ευθύνη για την καθαριότητα. Μέχρι τώρα δεν έχει λάβει κάποια προσφορά για το χώρο, ενώ όπως δήλωσε εξετάζει την μίσθωση της τουαλέτας για τα επόμενα 20 χρόνια έναντι 20.000 λιρών.

Να σημειωθεί ότι η τιμή είναι διπλάσια της μέσης τιμής για την ενοικίαση ενός διαμερίσματος στην περιοχή αυτή.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese