Θα μπορούσε να είναι και σενάριο ταινίας, η ερωτική ιστορία της Lauren Levy και του Hani Alkoot…

Η Lauren αποκάλυψε ότι πέταξε 5.000 μίλια για να βγει ραντεβού με έναν άνδρα που είχε γνωρίσει online μόλις 14 ημέρες νωρίτερα και τώρα ταξιδεύουν τον κόσμο μαζί, παρέχοντάς της τα πάντα.

Η 35χρονη από τη Λουιζιάνα, συνάντησε τον Alkoot, 40 ετών, ο οποίος ζει στο Κουβέιτ, ύστερα από την γνωριμία μέσω μιας ιστοσελίδας η οποία φέρνει σε επαφή νεαρές, ελεύθερες κοπέλες που θέλουν να ταξιδέουν με τους ονομαζόμενους «sugar daddies», αρκετά γενναιόδωρους άνδρες που καλύπτουν όλο το κόστος των ταξιδιών.

Μόλις μετά από δύο εβδομάδες, οι δυο τους αποφάσισαν να συναντηθούν στο Άμστερνταμ, για να δουν κατά πόσο ταιριάζουν και στην πραγματικότητα.

Η γνωριμία έγινε και από τότε το ζευγάρι ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο. Σε 10 μήνες επισκέφθηκαν ήδη 3 χώρες.

Ο κ. Alkoot πληρώνει όλα τα έξοδα της Levy. Μέχρι στιγμής έχει ξοδέψει 12.000 δολ. για κάθε ταξίδι, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων πέντε αστέρων, εισιτηρίων για παραστάσεις και εστιατορίων βραβευμένων με αστέρια Michelin

Ο ίδιος εκτιμά ότι συνολικά έχει ξοδέψει 35.000 δολ. για τα τρία ταξίδια τους, στο Άμστερνταμ, στο Ντουμπάι και στην Ταϊλάνδη.

Πριν γνωρίσει τον Alkoot η Levy, η οποία εργαζόταν στις πωλήσεις για τη Mercedes Benz, ήταν μόνη για 14 μήνες.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese