Δύσκολες ώρες περνά ο διάσημος τραγουδιστής Τομ Τζόουνς, καθώς η σύζυγός του… Λίντα Ρόουζ, έχασε τη ζωή της το πρωί της Κυριακής, έπειτα από σύντομη μάχη μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των εκπροσώπων του τραγουδιστή: «Έχοντας γύρω της τον σύζυγό της και τα αγαπημένα της πρόσωπα, άφησε την τελευταία της πνοή, στο νοσοκομείο “Cedars Sinai” στο Λος Άντζελες».

Ο Τομ Τζόουνς γνώρισε την γυναίκα του στην ηλικία των 12 ετών και παντρεύτηκαν στα 17 τους, το 1957, ενώ η Ρόουζ ήταν ήδη έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

Πρόσφατα, ο διάσημος τραγουδιστής είχε αναφερθεί στην ασθένεια που ταλαιπωρούσε τη σύζυγό του, αποκαλύπτοντας πως η αγαπημένη τους ασχολία είναι να μιλούν μεταξύ τους στο τηλέφωνο.

Όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει: «Όταν βλέπεις κάποιον, συνειδητοποιείς πως ο χρόνος έχει περάσει, ενώ όταν μιλάμε στο τηλέφωνο, είμαστε ξανά νέοι. Δεν έχουμε γεράσει στο τηλέφωνο».

Πριν λίγες μέρες ο 75χρονος τραγουδιστής ακύρωσε την περιοδεία του στην Ασία, λόγω μιας «σοβαρής ασθένειας» στην οικογένειά του, με μια σύντομη ανακοίνωση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ποιος ήταν άρρωστος.