Με καπνογόνα, συνθήματα, χειροκροτήματα, υποδέχτηκε χθες βράδυ ηΕλευσίνα την πορεία για την ανεργία των 220 που ξεκίνησε την…
προηγούμενη Κυριακή από τη πλατεία Γεωργίου ο Δήμος Πατρέων και η οποία ολοκληρώνεται απόψε στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος.

Τους οδοιπόρους υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Ελευσίνας, Γ. Τσουκαλάς που αφού χαιρέτισε την «ιδιαίτερα σημαντική αυτή πρωτοβουλία» είπε ότι «ελπίζουμε ως δήμος να ανταποκριθούμε στο καθήκον μας, τη φιλοξενία» και ο Άκης Δουλόπουλος, πρόεδρος του παραρτήματος Ελευσίνας του Συνδικάτου Μετάλλου Αττικής.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης τόνισε: «Αυτός ο αγώνας είναι δίκαιος. Τις τύχες αυτής της υπόθεσης θα τις πάρουμε εμείς οι ίδιοι, οι εργαζόμενοι στα χέρια μας. Μπορούμε να χτίσουμε, μπορούμε να κάνουμε κουμάντο. Δεν είναι εξυπνότεροι. Γιατί; Δεν είναι εργάτες. Ο εργάτης είναι μεγαλείο ξέρει να κάνει κουμάντο και ξέρει να κάνει τα πάντα. Να σπάσουμε αυτήν την αδικία. Δεν μπορεί να υπάρχουν οι δυνατότητες να δουλεύουμε όλοι και για το κέρδος κάποιων αυτό να μη γίνεται. Μπορούμε να νικήσουμε, μπορούμε να κάνουμε βήματα μπροστά», τόνισε.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με λαϊκά τραγούδια κι ένα μικρό γλέντι.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese