Φέρεται, σε γνώση κάθε ενδιαφερόμενου, ότι ο…
κος Πέτρος Σουκουλιάς (ΣΣΕ 71), με την ιδιότητα που έχει ως πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Αν. Μακεδονίας και Θράκης και με 20ετή εμπειρία σε διαχείριση ερευνητικών προγραμμάτων, αποδέχθηκε με μεγάλη ευχαρίστηση πρότασή μας και θα παρουσιάσει το επίκαιρο θέμα :

“ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ”.

Σκοπός, η ενημέρωση των νέων για τα δρώμενα και τις ευκαιρίες για έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας ανέργων ή πολύ μικρών επιχειρήσεων, μέσω των προγραμμάτων του ΗΟRIZON 2020 και του (νέου) ΕΣΠΑ, με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών.

Παρακαλείσθε να ενημερώσετε σχετικά τους νέους και τις νέες που γνωρίζετε, ώστε να επωφεληθεί ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός παιδιών μας από αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα διάλεξη – συζήτηση.

Επίσης, καλούνται να τιμήσουν με την παρουσία τους τον εισηγητή και να παρακολουθήσουν την εισήγηση, όλοι οι συνάδελφοι και οι φίλοι του Συνδέσμου 71.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 και ώρα 19:00 στην ΕΑΑΣ Θεσσαλονίκης.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese