Η Νένα Χρονοπούλου ετοιμάζεται να ταρακουνήσει την ελληνική σοουμπίζ, αλλά και πολιτικούς κύκλους με το βιβλίο της…

Από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα της έκδοσης, που φέρει τον τίτλο «Αν μιλούσε το… αι2ον», η ηθοποιός σκανδαλίζει με τις ερωτικές ιστορίες της, που προσπερνούν το «ροζ» και χτυπούν… κόκκινο.

Πρόκειται για 20 αληθινές, «καυτές» περιγραφές γεμάτες σεξ, ψέματα αλλά και βιντεοκασέτες με πρωταγωνιστές πασίγνωστα πρόσωπα της τηλεόρασης, του θεάτρου, της πίστας και του Κοινοβουλίου. Η σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Τάσου Μητρόπουλου, δεν έγραψε ένα φανταστικό βιβλίο – το αντίθετο. Πρόκειται για προσωπικές κρυφές ιστορίες γνωστών και φίλων της από το καλλιτεχνικό στερέωμα, που δέχθηκαν να τις αποκαλύψουν, με τη συμφωνία τα πραγματικά τους ονόματα να γραφτούν… στο χιόνι.

Τέσσερα χρόνια χρειάστηκε να βάλει σε μία τάξη και να περιγράψει τους διαλόγους, τις σκηνές και τις στιγμές, όπως θα συνέβαινε αν η ίδια κρυφοκοίταζε μέσα από την κλειδαρότρυπα. Αν σας εντυπωσίασε το βιβλίο «Οι 50 αποχρώσεις του Γκρι» ή η κινηματογραφική ταινία που βασίστηκε σε αυτό, η Νένα έχεις τις δικές της πιπεράτες ιστορίες να διηγηθεί. Η κρυφή ζωή πασίγνωστης μακρομαλλούσσας τραγουδίστριας, που μοιράζει «εγκεφαλικά» στο ανδρικό κοινό, ενός ηθοποιού ο οποίος έγινε και τραγουδιστής, μίας ισχυρής εισαγγελέως, ενός πολιτικού στελέχους με όνομα που «καίει» και πολλών ακόμα!

Το βιβλίο δεν είναι κίτρινο. Είναι μία κραυγή των γυναικών που επιθυμούν να πουν αλήθειες στους ερωτικούς συντρόφους τους, όπως λέει η Νένα Χρονοπούλου.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese