Στα ίχνη σπείρας ληστών, που χτυπούν κυρίως ηλικιωμένα άτομα, βρίσκονται οι… αστυνομικοί του ΑΤ Αρχαγγέλου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής, δύο άτομα εκ των οποίων ο ένας είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του εισήλθαν από την κεντρική είσοδο σε γνωστό εστιατόριο, που χρησιμοποιεί και ως κατοικία του, ένας 76χρονος Ροδίτης, στην επαρχιακή οδό Ρόδου – Καλλιθέας στην είσοδο του Φαληρακίου, του επιτέθηκαν και του αφαίρεσαν χρηματικό ποσό ύψους 975 ευρώ.

Τα χρήματα έφερε το θύμα στις τσέπες τους και οι δράστες όταν αποχώρησαν από το σημείο έγιναν αντιληπτοί από περίοικους.

Της υποθέσεως επιλήφθηκε αρχικώς το ΑΤ Αρχαγγέλου και ο Αστυνομικός Σταθμός Αφάντου αλλά οι έρευνες θα συνεχίσουν με την συνδρομή των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, καθώς πιθανολογείται, από περιγραφές, που δόθηκαν, ότι οι δράστες είναι οι ίδιοι, που διέπραξαν όμοιες ληστείες στο νησί τις Ρόδου το προηγούμενο διάστημα.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese