Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και το… Σωματείο Εργαζομένων στην ΕΛ.Β.Ο. θα παραχωρήσουν συνέντευξη τύπου, την Τρίτη 12 Απριλίου στις 11:00 το πρωί στην αίθουσα Τύπου στον 7ο όροφο του Ε.Κ.Θ. με θέμα την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΕΛΒΟ και οι εργαζόμενοι της.

“Τη στιγμή που ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας κ. Βίτσας επισκέπτεται την πόλη της Θεσσαλονίκης και αναζητεί την καλύτερη δυνατή λύση στο προσφυγικό, εργαζόμενοι στην ΕΛ.Β.Ο. προσπαθούν δυο μήνες μετά τις διαβεβαιώσεις του ίδιου υπουργού πως θα” κάνουμε προσπάθεια να γίνει επανεκκίνηση της ΕΛΒΟ”, να πάρουν μια απάντηση από επίσημα κυβερνητικά χείλη για το εργασιακό μέλλον τους.

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της απαξιωμένης Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων Θεσσαλονίκης, ΔΕΝ αντέχουν άλλο την παρατεταμένη οικονομική ασφυξία και ζητούν να δοθεί μια λύση στο αδιέξοδο της εταιρείας”, τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΕΚΘ.

Όπως διευκρινίζεται, η συνέντευξη τύπου θα γίνει παρουσία όλων των εργαζομένων στην ΕΛΒΟ, οι οποίοι στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας με κατάληξη το ΥΜΑΘ.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese