Διέρρηξε ένα παρεκκλήσι στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, άρπαξε ολόκληρο το… εικονοστάσι μαζί με το παγκάρι και, αφού το διέρρηξε και άρπαξε όσα χρήματα περιείχε, το πέταξε σε έναν κοντινό δρόμο! Όμως, ο 41χρονος ιερόσυλος δεν άργησε να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, που εξιχνίασαν άλλε πέντε διαρρήξεις και μια απόπειρα.

Τα χρήματα που έκλεψε από το προαναφερθέν παγκάρι βρέθηκαν στην κατοχή του 41χρονου μαζί με μία συσκευασία που περιείχε σκόνη από ένα ναρκωτικό χάπι για το οποίο δεν είχε ιατρική συνταγή, διάφορα εργαλεία και μια τραπεζική κάρτα. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι τους τελευταίους δυο μήνες είχε διαρρήξει τρία γραφεία και δυο καταστήματα από τα οποία άρπαξε συνολικά 815 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 970 ευρώ, ενώ επιχείρησε να διαρρήξει άλλο ένα γραφείο. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών.

*** Από τον Ιούνιο του 2014 ερευνούσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Σαγιάδας και του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας τη διάρρηξη σε ένα σπίτι στην περιοχή Κεστρίνη, από το οποίο είχαν κλαπεί τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές. Τελικά, κατάφεραν να την εξιχνιάσουν και να σχηματίσουν δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 34χρονου Αλβανού, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese