Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση υλοποίησης του… «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ) από την Κοινωνική Σύμπραξη Πέλλας με Επικεφαλής την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Στη συνάντηση αξιολόγησης της πορείας υλοποίησης που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη, παρουσία της Περιφερειακής Συμβούλου κας Μαρίας Ζωγράφου-Τσαντάκη, των Δημάρχων Έδεσσας και Αλμωπίας αντίστοιχα, κκ. Τάκη Γιάννου και Δημητρίου Μπίνου και του Αντιδημάρχου Αλμωπίας κ. Γιώργου Σαββίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συνεχάρη τα μέλη της Ομάδας Υλοποίησης Έργου για την προσπάθειά τους και το τελικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές – στελέχη της Π.Ε. Πέλλας και, συγκεκριμένα, στην Υπεύθυνη Υλοποίησης, κα. Ελένη Καραντώνη, Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου και στα υπόλοιπα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας κκ. Ιωάννη Τσίκο, Αικατερίνη Καλαϊτζίδου και Αναστασία Μπιρόζη.

Μέσω του προγράμματος υποστηρίζονται περισσότεροι από 7.000 δικαιούχοι άποροι που διαμένουν στην Π.Ε. Πέλλας. Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται με απόλυτη διαφάνεια και άρτια οργάνωση η οποία διασφαλίζεται από τους κοινωνικούς εταίρους και τις κατευθύνσεις που έχουν δοθεί από το ΤΕΒΑ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης απευθύνει έκκληση σε φυσικά πρόσωπα, ιδιώτες, επιχειρηματίες, επιχειρήσεις και άλλους φορείς να στηρίξουν το πρόγραμμα με δωρεές οι οποίες θα προστεθούν στους πόρους που διαχειρίζεται το πρόγραμμα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 23813 – 51209 και 23813 – 51386.

Ήδη η Ομάδα υλοποίησης έχει λάβει μία σημαντική δωρεά από ιδιώτη. Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσει η υλοποίηση της δεύτερης φάσης του προγράμματος.English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese