Λευκωσία: Ξυλοδαρμό από αγνώστους δέχτηκε…
ο υποψήφιος βουλευτής του ΔΗΚΟ και ιατρός Ανδρέας Φάντης. Σύμφωνα με καταγγελία του ιδίου, δύο άτομα που παρίσταναν τους ασθενείς, χτύπησαν το κουδούνι του.

Όταν ο κ. Φάντης άνοιξε την πόρτα, οι δύο άγνωστοι του επιτέθηκαν και τον ξυλοφόρτωσαν. Αρχικά έχασε τις αισθήσεις του και όταν συνήλθε, όντας ματωμένος, επισκέφτηκε ιδιωτική κλινική όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Σε ανακοίνωση του το ΔΗΚΟ δήλωσε ότι “το Δημοκρατικό Κόμμα καταδικάζει με αποτροπιασμό την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε ο αριστίνδην υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Ανδρέας Φάντης.

Αυτού του είδους οι θρασύδειλες και ύπουλες ενέργειες πλήττουν πρώτα απ’ όλα τη δημοκρατία και την ελευθερία και θυμίζουν παρωχημένες εποχές.

Η επίθεση κατά του Ανδρέα Φάντη ακολούθησε τους βανδαλισμούς σε αφίσες του υποψήφιου βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος, Μάριου Παναγιώτου.

Προειδοποιούμε ότι, δεν θα ανεχτούμε τραμπουκισμούς από ανεγκέφαλους φανατικούς, που δεν μπορούν να ανεχτούν τη φωνή και τις θέσεις του Δημοκρατικού Κόμματος.

Προειδοποιούμε επίσης ότι κανένας δεν πρόκειται να εκφοβίσει το Δημοκρατικό Κόμμα και τον κόσμο του. Κανένας δεν πρόκειται να μας λυγίσει ή να μας σιγήσει.

Καλούμε την Αστυνομία να πράξει τα δέοντα και να προσάγει τους ένοχους ενώπιον της δικαιοσύνης”.
ΠηγήEnglish French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese