Μεγάλη προσοχή απαιτείται τις τελευταίες ημέρες, καθώς η αστυνομία συνέλαβε ένα ζευγάρι, το οποίο προσπαθούσε να απαγάγει παιδιά σε…
Μαραθώνα και Νέα Μάκρη. Αν και έχουν συλληφθεί, οι τοπικές κοινωνίες φοβούνται πως πρόκειται για σπείρα, η οποία δρα ακόμη.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι παρακολουθούσε παιδιά σε παιδικές χαρές, ενώ επέβαιναν σε ένα ασημί αυτοκίνητο. Στο αυτοκίνητο που εντόπισαν οι αρχές ήταν ένας άνδρας και μία γυναίκα ελληνικής καταγωγής.

Όταν κάποιο παιδί έμενε μόνο, έστω και για λίγο, η κοπέλα κατέβαινε από το αυτοκίνητο και το πλησίαζε, προκειμένου να γίνει “φίλος” με αυτό. Αφού λοιπόν κέρδιζε την εμπιστοσύνη των θυμάτων τους, τους πρότεινε να ανέβουν στο αυτοκίνητο για να πάνε βόλτα.

Ένα από αυτά τα παιδιά δεν ήθελε να πάει κι αντέδρασε έντονα φωνάζοντας. Η γυναίκα τότε προσπάθησε να πάει τα παιδιά με το ζόρι στο αυτοκίνητο, δίχως όμως να τα καταφέρει, αφού τα παιδιά διέφυγαν τρέχοντας.

Οι γονείς των παιδιών ειδοποίησαν την αστυνομία, μόλις εκείνα έφθασαν στα σπίτια τους. Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ σκάναραν ταχύτατα την περιοχή και εντόπισαν το ζευγάρι, το οποίο συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω, την ώρα δηλαδή που επιχειρούσαν να απαγάγουν κι άλλα παιδιά.

Πρέπει λοιπόν τα παιδιά να μη μένουν μόνα τους σε καμία περίπτωση, καθώς φαίνεται πως υπάρχουν σπείρες που επιχειρούν να απαγάγουν τα παιδιά με αυτόν τον τρόπο! Προσοχή!English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese