Στις 16-17 Απριλίου η κορυφαία διοργάνωση πολεμικών τεχνών

«Οι θεατές που θα έρθουν στο κλειστό του Γαλατσίου το άλλο Σαββατοκύριακο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια σπουδαία διοργάνωση, σε πολύ υψηλό επίπεδο. Μια διοργάνωση με δυνατούς αγώνες κικ μπόξινγκ, αλλά και ολοκληρωμένη εικόνα από συναντήσεις μουάι τάι. Είναι μια κίνηση που στόχο έχει να μπορέσουμε να συσπειρώσουμε όλους τους Έλληνες μαχητές του μουάι τάι, για την δική τους αλλά και του αθλήματος προβολή».

Δηλώσεις του Κωνσταντίνου Θεοδούλου, του δασκάλου του μουάι τάι (ταυλανδέζικη πυγμαχία), που θα έχει την ευθύνη των αγώνων της πολεμικής του τέχνης στο «International Fight Club Open 2016», το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου 2016, στο Ολυμπιακό Κλειστό στο Γαλάτσι. Και συνέχισε:

«Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δείξουμε όλη την μορφή της τέχνης του μουάι τάι και γι’ αυτό υπάρχει επιβράβευση για τη καλύτερο wai kru (παραδοσιακός χορός πριν απο τον αγώνα ) καθώς και βραβείο καλύτερης τεχνικής διότι στο κομμάτι της τέχνης αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι μόνο η δύναμη αλλά εξίσου και η αρμονία κινήσεων και τεχνικών».

Το κορυφαίο διεθνές διασυλλογικό πρωτάθλημα κικ μπόξινγκ και μουάι τάι, στη μνήμη του Ραμόν Ντέκερς, θα διεξαχθεί από την Μαχητική Λέσχη Γαλατσίου (Fight Club Galatsi), η Theofanous Elite Team, με την αιγίδα της Ομοσπονδίας κικ μπόξινγκ (ΠΟΚ) και του Δήμου Γαλατσίου και του Δημάρχου Γιώργου Μαρκόπουλου.

Η προσεχή Δευτέρα (11 Απριλίου) είναι η καταλυτική ημερομηνία της κατάθεσης των συμμετοχών, μιας διοργάνωσης που απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και θα συμμετάσχουν οι κορυφαίοι ελληνικοί και ευρωπαϊκοί σύλλογοι. Διήμερο διεθνές τουρνουά που απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικους, γυναίκες και άνδρες, αρχάριους και προχωρημένους αθλητές και θα πραγματοποιηθεί, σε 6 αγωνιστικούς χώρους.

Χορηγοί – Υποστηρικτές είναι: Atlantikos (seafoods), Ο Βραζιλιάνος (καφεκοπτείο Γαλατσίου), Vector (Antivirus), novasports (official broadcaster), fightgear.gr, spoorts.gr, EOS Travel, Joya Hellas, 3D Printers Greece, Φαν Γεύσεις. Τριγύρο Παραδοσιακό ψητοπωλείο, Wellness Coach Καλογεράκης Χρήστος, Pepetonny Hairdressing, Milwaukee Παπαθεοδοσίου Σπ., Divino Espresso, Γκίκας Φώτης Διαφημιστικές κατασκευές, Pan Car αξεσουάρ αυτοκινήτου.

Το πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί με αγώνες νοκ άουτ, πυραμιδικά, (single elimination system).  Εκτός από τα Kick-Light, Low-kicks, K1, και Muay Thai, για πρώτη φορά, θα υπάρξουν και 3 κατηγορίες Ομαδικού Kick-Light, που θα αφορούν προχωρημένους αθλητές, σε αγώνες 2×2, με χρηματικό έπαθλο. English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese