Ο Λευτέρης Πανταζής σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Λοιπόν”, αποκάλυψε πως έχει παραγγείλει… χάπια νεότητας! Μάλιστα όπως είπε θα τα μοιράσει σε μερικούς φίλους του που έχουν πρόβλημα και λένε ότι μεγάλωσαν.

Στη Ρωσία έκανες τέσσερις τάξεις του δημοτικού. Μετά;
“Εκεί πήγα σε 4 τάξεις του δημοτικού, έμαθα ρώσικα. Εδώ πήγα ένα μήνα να μάθω την αλφαβήτα. Δεν μίλαγα καλά ελληνικά, κάτι αρχαία ελληνικά ποντιακά έλεγα και γελάγανε στην τάξη όταν με ρωτούσαν και απαντούσα λίγο περίεργα. Στα τρία χρόνια έβγαλα το δημοτικό. Ήμουν καλός, απλά δεν είχαμε χρήματα για να συνεχίσω το γυμνάσιο το νυχτερινό. Δούλευε όλη η οικογένεια για να επιβιώσουμε. Τα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής μου ήταν όταν «έχασα» τον πατέρα μου, που ήταν το στήριγμα μου. Η ματιά του πατέρα μου από εκεί ψηλά μου έδωσε τη δύναμη και τα κατάφερα. Υπάρχει μια ευλογία και συνεχίζω… αντέχω. Τώρα έχουν βγάλει κάποια χάπια νεότητας κι έχω παραγγείλει ένα ολόκληρο καζάνι να μου φέρουνε”

Τι σκοπεύεις να κάνεις τα χάπια νεότητας;
«Τίποτα, θα τα μοιράσω σε μερικούς φίλους που έχουν πρόβλημα και λένε ότι μεγάλωσαν. (Γέλια.) Εγώ τώρα ξεκινάω!

Δεν έχεις θέμα με το χρόνο;
«Αυτός έχει προβλήματα. Όλο μου λέει: «Τι κάνεις, τι πίνεις;» και του λέω: «Κάτσε εκεί που είσαι, άσε με ήσυχο και ασχολήσου με άλλους». (Γέλια.) Δεν πιστεύω ότι θα γεράσω ποτέ. Μωρό ήρθα, μωρό θα φύγω».English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese